Proiecte

–  –––––––––––––––––-

Proiectul „FEMINA – Formare pentru jurnalisti, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Nationala si Advocacy pentru afirmarea egalitatii de sanse si de gen” a fost lansat de S.C. Blockbuster Media S.R.L., in calitate de solicitant, alaturi de partenerii sai, Institutul National pentru Studii de Opinie si Marketing (INSOMAR) si Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania (APFR).

Filiala Bucuresti a Asociatiei Distroficilor Muscular a participat activ in derularea campaniilor de informare in cadrul proiectului „FEMINA – Formare pentru jurnalisti, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Nationala si Advocacy pentru afirmarea egalitatii de sanse si de gen”, nr. de identificare POSDRU/97/6.3/S/60732,cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvolatarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

 

Proiectul "FEMINA - Formare pentru jurnalisti, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Nationala si Advocacy pentru afirmarea agalitatii de sanse si de gen"

Proiectul „FEMINA – Formare pentru jurnalisti, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Nationala si Advocacy pentru afirmarea agalitatii de sanse si de gen”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: